BuurtBrink.nl

Inloggen of inschrijven

Nomineer een vrijwilliger voor een gratis taart van Bakkerij Haafs !

Komend jaar deelt Vrijwilligerswerk Tynaarlo samen met Bakkerij Haafs uit Vries, de ‘Taart van de Maand’ uit aan vrijwilligers die zich inzetten in de gemeente Tynaarlo. Dit doen wij omdat wij vinden dat vrijwilligers gewoonweg onmisbaar zijn! Wij zijn trots op alle hardwerkende vrijwilligers en wij willen graag dit ook laten zien. Dit keer doen we dit door de ‘Taart van de maand!’  

Daarbij kunnen  wij u hulp gebruiken: aan welke vrijwilligers moeten we deze taarten geven?  Wij willen en kunnen niet kiezen omdat iedere vrijwilliger belangrijk werk doet.  Ook kunnen wij ons goed voorstellen dat u als organisatie/inwoner/ vriend/ buur/  dit ook niet kunt. Daarom mag een ieder: partner, collega, vrijwilliger, vriend, buur en vrijwilligersorganisaties, vrijwilliger(s) aandragen, vervolgens komen deze namen terecht in Taart van de Maand Mand. Elke maand halen wij hier een naam uit die wij persoonlijk de taart van de maand gaan brengen, namens u en namens ons!  Verenigingen en stichtingen:  Jullie mogen ook al jullie vrijwilligers aandragen.   

Aandragen kan op deze webpagina: https://www.vrijwilligerswerktynaarlo.nl/taart-van-de-maand/

Dit bericht is gebaseerd op content die mogelijk is verwijderd.
Deel dit bericht!
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.