BuurtBrink.nl

Inloggen of inschrijven

Groen licht voor kinderopvang in Yde

Het is gelukt! Stichting Baasis en Kids First gaan er samen voor zorgen dat er kinderopvang komt in Ydershoes.

De huidige teamkamer zal worden omgebouwd tot slaapruimte voor de kinderen en het team verhuist naar alle waarschijnlijkheid naar de ruimte links op het podium.

We zijn enorm blij dat deze lang gekoesterde wens eindelijk in vervulling kan gaan. Voor Ydenaren met jonge kinderen is het natuurlijk erg plezierig dat zij straks voor kinderopvang, een peuterspeelgroep, school en voor- en naschoolse opvang terecht kunnen in hun eigen dorp.

De komende weken zal Kids First samen met de school de verbouwplannen gaat uitwerken. We hopen na de zomervakantie te kunnen starten.

Het is prettig om te weten hoeveel mensen gebruik willen maken van de kinderopvang. Dus heeft u interesse in kinderopvang of kent u iemand met kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar die mogelijk geïnteresseerd is in opvang? U kunt alvast een mail sturen naar Kids First via info@kidsfirst waarin u aangeeft gebruik te willen maken van kinderopvang in Yde.

OBS De Duinstee

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.