BuurtBrink.nl

Inloggen of inschrijven

Locaties

Bekijk hier de ontmoetingsplekken.

Gekozen filters
  Verzorgingshuis Symphonie (Else van der Laanhuis) staat in Eelde met uitzicht op een prachtige vijver. Het gebouw telt 97 verpleeg- en verzorgshuisappartementen.
  https://www.museumdebuitenplaats.nl
  In verpleeghuis De Enk voelen mensen zich thuis. Ze wonen er in één van de ‘huizen’. Het gebouw staat op het terrein van Lentis in een mooie, parkachtige omgeving net buiten het dorp Zuidlaren.
  Theater Mozaiek is een klein, intiem theater wat zich bevindt in een woon(zorg)complex in Zuidlaren. De prachtige zaal telt 115 stoelen. Het theater heeft een warm en sfeervol karakter. De artiesten voelen zich dan ook nauw verbonden met de gasten wat veel interactie en gezelligheid brengt. Samen met Theater De Nieuwe Kolk in Assen stellen we jaarlijks ons programma samen. Ook voor seizoen 2017/2018 hebben weer een sprankelend programma voor u samengesteld. Naast het programma met De Nieuwe Kolk hebben wij ook regelmatig gastoptredens. Deze zijn te vinden in het overzicht op deze website. Laat u inspireren en geniet van de voorstellingen in Theater Mozaiek. http://www.theatermozaiekzuidlaren.nl
  https://www.stichtingtrias.nl/dorpshuizen-mfas/eelde-paterswolde
  1 van 19
  Browser niet ondersteund
  Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.